Testa oss!

15 januari 2019


Cirkulär ekonomi
Många tar en cirkulär genväg och erbjuder hyreslösningar och månadskostnader för att öka drifttiden på befintlig utrustning, det sker i många branscher.

Men själva poängen med den cirkulära ekonomin är att minska spill och tillverka nya produkter av återvunnet material. En otroligt viktig del i vår bransch är att minska energiförbrukningen under utrustningens livstid. Energikostnader på 100-tusentals kronor per år finns att spara och det innebär också minskade CO2 utsläpp.

Lägre CO2-utsläpp ger lägre kostnader
Vi jobbar hårt med att skapa klimatpositiva erbjudanden till våra kunder, och på köpet får man då lösningar fyllda med kostnadseffektiva produkter och tjänster. Vår ambition är att alla våra kunder med enkelhet ska känna sig trygga med våra lösningar och omhändertagna med löpande drift-rapporter och underhållsavtal.

Offert, besök eller samtal
Begär en offert på våra luftare och bioreaktorer, boka in ett besök hos er eller bli uppringd, utan några som helst förpliktelser.
För att kunna ge förslag på en optimal lösning behöver vi ta del av vattenanalys och specifikationer på er befintliga reningsprocess. I vårt offertunderlag får du inte bara reda på inköpspriser utan också livscykelkostnad som inkluderar samtliga driftkostnader som elförbrukning, underhåll och remote management. Vi är noga med att kvalitetssäkra alla våra installationer och inkluderar därför ett servicebesök efter 12mån.